Over mij

Ik ben Sander en ik ben momenteel een tweedejaars student aan NHL Stenden in Leeuwarden. Ik studeer Communication & Multimedia Design, maar voorafgaand aan deze opleiding heb ik mijn MBO-diploma Mediavormgever behaald bij het Cibap. Mijn passie voor creativiteit begon al op jonge leeftijd toen ik begon met het maken van video’s en vlogs over allerlei onderwerpen. Ik zag het als een uitlaatklep voor mijn creativiteit en vond het heerlijk om mijn gedachten en ideeën te delen met anderen.

Naast mijn studie ben ik gepassioneerd over verschillende dingen, waaronder gamen, films kijken om inspiratie op te doen en te fotograferen. Ik beschik over verschillende vaardigheden op het gebied van fotografie en video’s maken. Zo ben ik bijvoorbeeld bedreven in het werken met een DJI drone en het gebruik van verschillende filmcamera’s, zoals een Lumix G7 en GH5, Canon R5 en een Sony A6400. Ik vind het geweldig om de wereld vanuit verschillende perspectieven vast te leggen en te laten zien aan anderen.

Tijdens mijn opleidingen heb ik geleerd om kritisch te denken en creatieve oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken. Ik heb mijn vaardigheden op het gebied van ontwerp en multimedia verder ontwikkeld en ben altijd op zoek naar manieren om mijn werk te verbeteren en mezelf te blijven uitdagen. Ik vind het belangrijk om een sterke werkethiek te hebben en mijn projecten met toewijding en passie aan te pakken.

Wil je nou meer weten of gewoon gezellig praten? Neem dan contact op!